'Emotionele' Bazoer gaat in op toekomst: 'Dat zoek ik, het perfecte plaatje'

'Emotionele' Bazoer gaat in op toekomst: 'Dat zoek ik, het perfecte plaatje'

27 May - 09:48
65

Riechedly Bazoer weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt. De Vitesse-libero heeft zijn laatste thuiswedstrijd voor de Arnhemmers in ieder geval gespeeld en dat maakt hem emotioneel. 

Tegen AZ (2-1 winst) speelde Bazoer voor het laatst in de kleuren van Vitesse in het Gelredome. "Bijzonder", reageert hij na afloop tegenover SBS 6. "Ik ben naar Vitesse gekomen om wekelijks te spelen, dus het is een beetje emotioneel dat dit mijn laatste thuiswedstrijd was. Ik ben speciaal naar Nederland gekomen en heb voor Vitesse gekozen, om weer van het spelletje te houden."

De spelmaker was bij VfL Wolfsburg op een zijspoor beland, maar is in drie jaar bij Vitesse uitgegroeid tot een stabiele factor. Waar hij volgend seizoen speelt, wil Bazoer nog niet loslaten. "Ik heb een paar opties, maar dat kan ik nog niet vertellen. Dat ga ik na het seizoen doen", zegt hij. "Alles ligt open. "Of het ook een club in Nederland kan zijn? Voor mijn gevoel moet het een stabiele ploeg zijn in een mooie competitie. Dat zoek ik een beetje, het perfecte plaatje."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s