Klopp klaagt over 'niet normaal' veld voor CL-finale: 'Geen goed nieuws'

Klopp klaagt over 'niet normaal' veld voor CL-finale: 'Geen goed nieuws'

27 mei - 21:55
31

Jürgen Klopp is niet bepaald positief over de grasmat waarop de Champions League-finale gespeeld zal worden. Het veld is donderdag pas gereed gemaakt, vanwege een concert in het Stade de France.

Op de persconferentie voor de finale komt de Franse grasmat ter sprake. Klopp is niet helemaal blij met het gloednieuwe veld. "Normaal gesproken is het goed nieuws als een grasmat er nieuw uitziet, maar dit veld ligt er sinds gisteren in en dat is geen goed nieuws. De situatie is voor beide partijen echter hetzelfde."

Hoewel de bal wel normaal stuitert op het veld, ziet Klopp een aantal andere problemen. "Je kunt de lijnen tussen de grasmatten nog zien zitten en dat is niet normaal. Iemand dacht dat het een goed idee was om het veld een dag geleden pas aan te leggen. Interessant..."

Toch will Klopp zich niet te druk maken om het gras. "Het heeft mijn humeur geen seconde beïnvloed. We hadden ook op een petanqueveld kunnen spelen. Als beide ploegen daar geen problemen mee hebben, dan vind ik het ook prima."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!