Fabrizio Romano: Tottenham Hotspur slaat transfervrij toe bij Internazionale

Fabrizio Romano: Tottenham Hotspur slaat transfervrij toe bij Internazionale

28-05-2022 09:49 Laatste update: 13:34
50

Ivan Perisic stapt van Internazionale over naar Tottenham Hotspur. De transfervrije Kroaat staat op het punt om een tweejarig contract in Londen te tekenen.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. De onderhandelingen zijn in een stroomversnelling gekomen, aangezien er pas sinds afgelopen maandag concrete belangstelling is van Tottenham. Door de transfervrije status van de 33-jarige Perisic vormt Inter geen struikelblok meer voor Spurs. Volgens Romano is het enkel wachten tot de linksbuiten Inter heeft ingelicht, omdat hij daar formeel nog tot 1 juli onder contract staat.

De komst van Perisic, die overigens ook linkervleugelverdediger uit de voeten zou kunnen, heeft mogelijk gevolgen voor Steven Bergwijn, die al een tijdje op een zijspoor is beland in Noord-Londen. De Oranje-international duldt al Harry Kane, Heung-min Son, Dejan Kulusevski en Lucas Moura voor zich in de pikorde. Naar verluidt mag Bergwijn deze zomer al dan niet tijdelijk vertrekken. De Telegraaf maakte onlangs al bekend dat Ajax opnieuw werk maakt van de komst van de Nederlander.