De Telegraaf: Italiaanse interesse voor Wijndal, Ajax schrikt wakker

De Telegraaf: Italiaanse interesse voor Wijndal, Ajax schrikt wakker

23 May - 21:01
167

Ajax lijkt toch gas te gaan geven voor de komst van Owen Wijndal. Onlangs bracht clubwatcher Mike Verweij naar buiten dat de Amsterdammers te passief waren in de strijd om de AZ-aanvoerder, maar diezelfde journalist meldt nu dat Ajax waarschijnlijk werk gaat maken van een transfer.

Behalve Ajax zou Wijndal ook kunnen rekenen op belangstelling uit het buitenland. In de Kick-Off Voetbalpodcast van De Telegraaf deelt Verweij meer informatie. "Het is een Italiaanse topclub die hem heel graag wil en het is niet Juventus", onthult hij. "Maar Ajax is wakker geschrokken. Het is een publiek geheim dat Alfred Schreuder Wijndal heel graag wil toevoegen aan zijn selectie. Ik denk dat Ajax eindelijk tot actie overgaat."

"Het is nu de tijd voor Ajax om door te pakken, anders zit hij in het vliegtuig naar Italië." Naar verluidt wedt Ajax momenteel niet op één paard. "Ajax maakt nu werk van Bergwijn, Brobbey en Wijndal", doet de clubwatcher uit de doeken. "Dat zijn de voornaamste prioriteiten op dit moment. Uiteindelijk zullen er ook wel andere namen op het lijstje komen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s