Vlap moet afscheid nemen van FC Twente: 'Pas nu daalt het besef in'

Vlap moet afscheid nemen van FC Twente: 'Pas nu daalt het besef in'

28 May - 16:22
27

Michel Vlap heeft zich in een dankwoord gericht tot de supporters van FC Twente. Hij keert in de zomer terug naar Anderlecht, omdat Twente de middenvelder niet kan betalen en Anderlecht hem niet nog een jaar in Enschede wil stallen.

Vlap had het afgelopen seizoen een belangrijk aandeel in het behalen van de vierde plek van Twente. Omdat er geen vervolg komt, neemt de middenvelder afscheid. 'Beste supporters, sponsors, vrijwilligers, medewerkers, staf, teamgenoten en iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt. Pas nu begint het besef in te dalen wat een geweldig jaar ik heb mogen beleven in het rood van FC Twente', schrijft Vlap op Instagram.

'Iedere dag hebben wij als selectie alles gegeven om het maximale voor jullie te bereiken, en met het bereiken van Europees voetbal denk ik dat die kers op de taart zeker gehaald is! Voor nu wil ik graag de supporters, vrijwilligers, medewerkers, staf, teamgenoten en iedereen die mij bij heeft gestaan het afgelopen jaar, enorm bedanken. Dankzij jullie kijk ik enorm uit naar wat de toekomst ook mag brengen.'

Vlap (24) heeft in België nog een contract tot de zomer van 2023.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Michel Vlap (@michelvlap)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s