Klopp: 'Waar is de Champions League-finale volgend jaar? Boek het hotel!'

Klopp: 'Waar is de Champions League-finale volgend jaar? Boek het hotel!'

29 May - 09:04
84

Liverpool-manager Jürgen Klopp zit niet lang bij de pakken neer na de verloren Champions League-finale tegen Real Madrid. De Duitser roept de fans van The Reds alvast op om de hotels voor de eindstrijd in Istanbul van volgend jaar te boeken.

Voor Liverpool is het de tweede teleurstelling op rij, nadat Manchester City met de Premier League-titel aan de haal ging. "Real maakte een doelpunt, wij niet. Een eenvoudigere verklaring heb ik niet. Het is moeilijk te accepteren, maar als de doelman de Man van de Wedstrijd is, dan hebben we iets niet goed gedaan. Madrid schoot één keer op doel en het was een doelpunt. Maar ik snap dat zij zo spelen, het draait om winnen."

"Wij speelden een goede wedstrijd, maar als je met 1-0 verliest moet je toegeven dat het niet goed genoeg was", vervolgt Klopp, die desondanks alweer vol vertrouwen uitkijkt naar het nieuwe seizoen. "Ik heb het sterke gevoel dat we ons terug zullen knokken. De jongens zijn strijdvaardig en het is een geweldige groep. Dat zullen ze ook volgend seizoen weer zijn. Waar is de finale volgend jaar? Istanbul? Boek het hotel maar alvast."

Wel geeft de Duitse manager toe dat Liverpool even tijd nodig heeft om de nederlaag tegen Real te verwerken. "Op dit moment voelt het niet als een geweldig seizoen, dat duurt een paar uur. Maar zondag zullen we het seizoen vieren. Na een nachtje slapen en misschien een speech van mij, zullen ze realiseren hoe bijzonder het is wat ze hebben gedaan. Zelfs als niemand in de wereld het begrijpt, zullen wij een optocht houden. Ik hoop dat alle fans er zijn."

"Het is niet geëindigd zoals we hoopten, maar het is zoals het is", besluit Klopp, die met The Reds de FA Cup en de League Cup won.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s