'PSV-target' Openda zorgt voor nieuwe wending: 'Hij wil met mij werken'

'PSV-target' Openda zorgt voor nieuwe wending: 'Hij wil met mij werken'

31 mei - 17:25
57

Loïs Openda wordt al weken in verband gebracht met een vertrek bij Club Brugge, maar de nieuwe trainer Carl Hoefkens lijkt het wel in hem te zien zitten. Daardoor ligt de toekomst van de 22-jarige aanvaller mogelijk toch bij de Belgische kampioen.

Onder Philippe Clement, de voorganger van Alfred Schreuder, kon Openda niet rekenen op speelminuten, waardoor hij werd verhuurd aan Vitesse. In Arnhem maakte de kersvers Rode Duivel indruk en speelde hij zich in de kijker van verschillende clubs, waaronder PSV. Een transfer leek in de maak, maar bij Blauw-Zwart lijkt men toch nog in hem te geloven.

Vooral de nieuwe trainer Hoefkens zou Openda er graag bij houden. De opvolger van Schreuder hoopt volgend seizoen over de snelle spits te kunnen beschikken. "Ik ken de coach al even en we hadden een goed contact. Hij wil met mij werken", zegt Openda op een persconferentie van de Rode Duivels, die het vrijdag opnemen tegen het Nederlands elftal.

Of Openda daadwerkelijk blijft, is nog even afwachten. "Ik weet nog niet hoe mijn toekomst er uitziet." Vooral PSV en Olympique Marseille zouden interesse tonen om hem in huis te halen, terwijl ook AZ-trainer Pascal Jansen zijn komst ziet zitten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie