Hazard duidelijk: “De Bruyne en Courtois staan niet op de foto bij Benzema”

Hazard duidelijk: “De Bruyne en Courtois staan niet op de foto bij Benzema”

2 June - 07:09
27

Karim Benzema kende een ongelooflijk seizoen bij Real Madrid. Eden Hazard zag van dichtbij hoe de Franse aanvaller de Koninklijke naar de winst van La Liga en de Champions League gidste. 

Hazard steekt op een persconferentie de loftrompet over zijn Real Madrid-ploeggenoot. "Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois hebben een geweldig seizoen gespeeld, maar als we alles in rekening nemen, staan ze niet op de foto bij Karim. Het lijkt me 99 procent zeker dat hij de Gouden Bal zal winnen", wordt de Rode Duivel geciteerd door Het Laatste Nieuws.

De 31-jarige dribbelaar zag wel hoe Real Madrid naast Kylian Mbappé greep, maar dat lijkt voor hem goed nieuws. "Met hem (Mbappé, red.) zouden de plaatsen nog duurder geworden zijn. Maar ook als hij was gekomen, had dat voor mij niets veranderd. Ik had me nog steeds willen tonen aan de coach. Er is nu gewoon een speler minder."

Hazard gaf eerder al aan dat hij komend seizoen voor zijn kans wil gaan bij de Koninklijke. Sinds zijn komst van Chelsea in 2019 werd de Belg geplaagd door blessures.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s