Onyeike na vier jaar weg bij Willem ll: 'Ik wil iedereen bedanken'

Onyeike na vier jaar weg bij Willem ll: 'Ik wil iedereen bedanken'

02-06-2022 17:20
11

Chima Onyeike vertrekt bij Willem ll. Na vier seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen club en de fysieke trainer.

Het besluit is volgens Willem ll in goed onderling overleg genomen. "Vier jaar geleden ben ik onder Adrie Koster bij de club gekomen. We hebben de eerste twee jaar fantastische resultaten behaald met een bekerfinale en Europees voetbal. Helaas waren de laatste twee jaar niet zoals gehoopt met als resultaat degradatie. Met wederzijdse respect nemen we afscheid van elkaar en wil ik de spelers, staf en iedereen die Willem II een warm hart toedraagt bedanken voor mijn tijd bij Willem II", zegt Onyeike op de clubsite van Willem ll.

"Ik ken Chima vanuit het werkveld als een professional", zegt technisch directeur Teun Jacobs. "Daarnaast heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het verbeteren en professionaliseren van de faciliteiten voor de spelers. Op deze goede basis kunnen we door ontwikkelen. De club gaat de invulling voor een fysieke- en performance coach anders invullen."