Bale heeft 'heel veel aanbiedingen', maar is daar nu niet mee bezig: 'Geen zorgen'

5 juni om 09:44

Gareth Bale vertrekt transfervrij bij Real Madrid, maar waar hij komend seizoen speelt is nog niet duidelijk. De 32-jarige aanvaller benadrukt dat zijn toekomst niet afhangt van de wedstrijd van Wales tegen Oekraïne, die zondagavond in Cardiff strijden om een WK-ticket.

"Niet noodzakelijk, nee", reageert Bale op die vraag, geciteerd door Wales Online. "Ik heb al eerder gezegd dat ik mij nu niet bezig houd met wat er in de toekomst gaat gebeuren. We spelen een enorm belangrijke wedstrijd en dat heeft mijn volledige aandacht. Ik hoef nu nergens anders aan te denken. Ik heb geen andere zorgen."

Bale erkent dat hij wel spoedig om tafel gaat met zijn zaakwaarnemer Jonathan Barnett om zijn opties te bespreken. Aan interesse is geen gebrek, zo laat hij gekscherend weten. "Ik heb heel veel aanbiedingen!"

Wales hoopt zich voor de tweede keer in de historie te plaatsen voor het WK. De laatste deelname was in 1958. "Iedereen in de wereld leeft mee met Oekraïne. Sport verbindt mensen. We snappen wat het zal doen met Oekraïne als ze naar het WK gaan, maar wij willen ook heel graag naar het WK", besluit Bale.