'Enorm geschrokken' KNVB: vier spelers Oranje O19 betrokken bij verkeersongeval

6 juni om 15:22

Vier spelers van Oranje O19 en een staflid zijn zondag betrokken geraakt bij een verkeersongeval. Doelman Dani van den Heuvel van Leeds United moest naar het ziekenhuis om behandeld te worden aan zijn verwondingen.

Het incident vond rond 18.15 uur plaats, zo laat de KNVB weten in een verklaring. Gabi Caschili van PEC Zwolle liep een lichte hersenschudding op. Net als Van den Heuvel keert hij niet meer terug bij het trainingskamp. De andere inzittenden bleven ongedeerd. Om wie het gaat, maakt de bond niet bekend. Zij hebben zich wel weer bij de selectie van bondscoach Maarten Stekelenburg gevoegd.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Nederland

  • logo

    Frankrijk

De KNVB stelt 'enorm geschrokken te zijn'. 'Belanghebbenden rondom de inzittenden zijn direct geïnformeerd over het verkeersongeluk', stelt de bond. Volgens de inzittenden moesten zij uitwijken voor een auto. De spelers van Oranje O19 zijn momenteel bij elkaar voor het EK-kwalificatietoernooi. Dinsdag spelen ze op Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord, tegen de leeftijdsgenoten van Oekraïne.