'Tweede tegenvaller voor Feyenoord: Wijnaldum-rentree uitgesloten'

8 juni om 09:52
Laatste update: 8 juni om 09:59

Feyenoord kan een rentree van Georginio Wijnaldum uit het hoofd zetten. De 31-jarige middenvelder van Paris Saint-Germain zou nog geen trek hebben in een terugkeer op de Nederlandse velden. 

Wijnaldum is in Parijs op een zijspoor beland en valt bij het Nederlands elftal buiten de boot. Toch ziet de ervaren middenvelder er naar verluidt geen heil in om zich in de Eredivisie weer in de kijker van Louis van Gaal te spelen. "De tweede tegenvaller voor Feyenoord is dat Wijnaldum niet terugkomt", meldt sportmarketeer Chris Woerts, doelend op de afwezigheid van Frank Arnesen als eerste tegenvaller, bij Vandaag Inside. 

"De supporters willen dat hij terugkomt, maar hij blijft daar lekker zitten", weet Woerts, die toelicht dat het te maken heeft met de salariseisen van Wijnaldum. "Hij verroert zich niet. Het gaat om zoveel geld." Wijnaldum heeft nog een doorlopend contract tot de zomer van 2024 bij PSG. Met zijn huidige marktwaarde van achttien miljoen euro leek de kans op een rentree naar Feyenoord op voorhand al voorbarig.