Sparta verlengt met 'belangrijke' speler: 'Met zijn ervaring van waarde'

Sparta verlengt met 'belangrijke' speler: 'Met zijn ervaring van waarde'

08-06-2022 15:51
6

Sparta Rotterdam en Aaron Meijers gaan langer met elkaar door. De verdediger, die vorige zomer definitief overkwam van ADO Den Haag, tekent voor één seizoen bij op Het Kasteel, waardoor hij tot medio 2023 aan Sparta verbonden blijft. 

Meijers werd in de zomer van 2020 al verhuurd aan Sparta. Na 25 wedstrijden keerde de linksback terug naar de Residentieclub, waar hij drie officiële duels speelde alvorens definitief door Sparta over te zijn genomen. Dit seizoen kwam hij tot twaalf Eredivisie-optredens. 'Met zijn ervaring en professionaliteit is hij al van waarde geweest voor Sparta, Aaron en wij hadden allebei de intentie hier nog een jaar aan toe te voegen', communiceert de club op de officiële kanalen.

'In de cruciale laatste fase van het afgelopen seizoen, was Aaron belangrijk, met onder meer een assist in de wedstrijd tegen Heracles. We zijn blij met elkaar verder te kunnen.' De 34-jarige Meijers speelde in totaal al 480 wedstrijden in het betaalde voetbal. In 2006 debuteerde hij in het profvoetbal namens FC Volendam.