Danjuma komt terug op 'Liverpool-interesse': 'Zou Villarreal niet zo behandelen'

9 juni om 16:28

Arnaut Danjuma stelt dat hij nog 'unfinished business' heeft in Engeland. De 25-jarige aanvaller van Villarreal zou graag nog eens in de Premier League spelen, maar hij komt terug op zijn uitspraken over de interesse van Liverpool.

Danjuma vertelde in een interview met Ziggo Sport dat hij 'ervan op de hoogte is gebracht dat The Reds hem volgen'. "Het is eerlijk gezegd wel een grappig verhaal", reageert de Oranje-international voor de camera van Sky Sports. "We lezen allemaal wat er in de media staat, maar ik leer snel. Ik kreeg in een interview in Nederland de vraag of ik op de hoogte was van de interesse. En dat was ik, net als iedereen. Jij ook, want het staat in de media."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Nederland

  • logo

    Frankrijk

"Mijn telefoon stond roodgloeiend", vervolgt Danjuma. "Maar ik heb de interesse van Liverpool nooit bevestigd, want dat doet alleen mijn management. Ik heb niets gehoord van mijn management. Ik ben gelukkig bij Villarreal en ik geniet hier van het voetbal. We hebben een fantastisch seizoen achter de rug en Unai Emery is geweldig voor mij. De hele club is ongelooflijk voor mij, dus ik zou ze nooit zo behandelen."

In de toekomst sluit Danjuma een terugkeer naar Engeland echter niet uit. Hij wil graag nog eens uitkomen in de Premier League. De oud-speler van NEC speelde in het seizoen 2019/2020 slechts veertien duels op het hoogste niveau, waarna hij degradeerde met Bournemouth. "Er is zeker unfinished business voor mij in Engeland. De reden waarom ik naar Bournmouth ging, was omdat ik Premier League-voetbal wilde spelen."

In het Championship verdiende Danjuma een transfer naar Villarreal, waar hij veel indruk maakt. Het leverde hem dus onder meer belangstelling van Liverpool op. Naar verluidt kan hij voor een afgesproken transfersom van 54 miljoen euro vertrekken uit Spanje.