'PSV wil 21-jarige Braziliaan transfervrij van de hand doen wegens hoog salaris'

'PSV wil 21-jarige Braziliaan transfervrij van de hand doen wegens hoog salaris'

09-06-2022 21:37 Laatste update: 21:51
32

Na Mathias Kjølø gaat ook Jong PSV-speler Luis Felipe waarschijnlijk vertrekken uit Eindhoven. Volgens het Eindhovens Dagblad kan de Braziliaan rekenen op interesse uit zijn thuisland, terwijl PSV wil meewerken aan een transfer.

Felipe ligt nog een jaar vast bij PSV, maar in de beloftenploeg kwam hij afgelopen seizoen relatief weinig aan spelen toe. De 21-jarige stopper strijkt als niet-EU-speler echter wel een fors salaris op, waardoor PSV hem wel van de hand wil doen. De Eindhovenaren zijn zelfs bereid om Felipe gratis te laten gaan. In Brazilië hebben een aantal clubs interesse in de verdediger van Jong PSV.

Vlak voor de uitbraak van het coronavirus ging Felipe van het Braziliaanse Coritiba naar PSV. In de periode van de lockdown had de Zuid-Amerikaan het zwaar in Nederland. Vorig seizoen maakte Felipe wel zijn debuut voor PSV, tegen ADO Den Haag. Verder dan die ene wedstrijd in de hoofdmacht kwam hij echter niet.

Dit seizoen staat de teller op veertien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie namens Jong PSV. In de slotduels van het seizoen stond Felipe in de basis, nadat hij een tijdje op de bank zat.