Herrie in de tent bij Telstar: 'Het is een voetbalclub, geen hobbyclub'

Herrie in de tent bij Telstar: 'Het is een voetbalclub, geen hobbyclub'

10 June - 09:02
19

Herrie in de tent bij Telstar: de spelersgroep wil de vertrokken Andries Jonker terug en Raid El Kaddouri, één van de grondleggers van de jeugdopleiding, legt uit onvrede zijn taken neer.

El Kaddouri blies samen met Jonker de jeugdopleiding van Telstar nieuw leven in. Nu de trainer vanwege teleurstellende resultaten is vertrokken, is ook de opleider opgestapt. El Kaddouri is het niet eens met de plannen van de zogeheten technische commissie om - naar verluidt - Mike Snoei aan te stellen.

"Wij hebben een andere visie over het te voeren technische beleid", laat El Kaddouri weten aan NH. "De trainer die ze willen aanstellen voldeed niet aan de visie van de club en die van mij, namelijk het opleiden van jeugd met spelers uit de regio. De nieuwe trainer moet zich dus bekommeren om de jeugdopleiding."

Donderdag lekte een brief uit, waarin de spelersgroep een oproep doet om Jonker terug te halen. Die wens zal ingewilligd worden door de technische commissie. El Kaddouri vindt dat de beleidsbepalers bij zichzelf te rade moeten gaan. "De club moet gerund gaan worden als voetbalclub en niet meer als hobbyclub", zegt hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s