'Komst van Bazoer definitief van de baan, Feyenoord richt zich op duo'

'Komst van Bazoer definitief van de baan, Feyenoord richt zich op duo'

10 June - 19:05 Laatste update: 20:13
108

Volgens het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt zijn de gesprekken tussen Riechedly Bazoer en Feyenoord over een contract op niets uitgelopen. Daardoor lijkt de transfervrije overgang van de verdediger annex middenvelder naar de Stadionclub definitief van de baan. De Rotterdammers focussen zich op het behouden van twee spelers die afgelopen seizoen al in De Kuip te bewonderen waren.

Het contract van de zesvoudig international loopt op 30 juni 2022 af bij Vitesse, waardoor het hem vrijstaat om bij een andere club te tekenen. Feyenoord zou in januari al dicht bij de komst van Bazoer geweest zijn, maar wist toen geen overeenstemming met de Gelderse club te bereiken.

"Feyenoord is een mooie, grote club en in januari hebben ze een aanbieding gedaan, maar ik heb er nu niks van gehoord", liet Bazoer onlangs optekenen door De Telegraaf. Daarnaast gaf hij aan twee andere aanbiedingen op zak te hebben van buitenlandse clubs. Feyenoord richt zich erop om Fredrik Aursnes en Jorrit Hendrix (gehuurd van Spartak Moskou) te behouden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s