'Nog meer opties PSV'er Bruma: aanvaller vertrekt mogelijk naar Brazilië'

'Nog meer opties PSV'er Bruma: aanvaller vertrekt mogelijk naar Brazilië'

12-06-2022 23:09
59

Botafogo zit achter PSV-aanvaller Bruma aan, zo meldt het Braziliaanse Globo Esporte. Eigenaar Eagle Holdings kwam met de suggestie om Bruma naar Brazilië te halen. De buitenspeler kan echter ook op belangstelling uit Turkije rekenen.

Bruma beschikt nog over een éénjarig contract bij PSV en dus is de kans goed aanwezig dat hij komende zomer vertrekt. De Portugees international werd eerder al gelinkt aan een overstap naar Turkije, nu wordt Botafogo dus ook genoemd. Het is niet duidelijk welk bedrag de nummer zestien van Brazilië op tafel wil leggen voor Bruma.

Wedden

Meer odds

Naar verluidt voert Botafogo al gesprekken over een transfer van Bruma. Dat lijkt op dit moment echter met het management van de speler te gebeuren en niet met PSV. In Nederland is nog geen melding gemaakt over de Botafogo-interesse in Bruma, maar Globo Esporte heeft het wel regelmatig aan het rechte eind in Brazilië.

In het afgelopen seizoen kwam de 27-jarige aanvaller 46 keer in actie namens PSV. Daarin was hij goed voor tien goals en vier assists. In de winter van 2021 werd Bruma nog verhuurd aan Olympiakos, maar de Griekse club besloot zijn optie tot koop niet te lichten.