'Nieuws vanaf het Kasteel: aanvoerder blijft, Dalmau vertrekt na twee goals'

'Nieuws vanaf het Kasteel: aanvoerder blijft, Dalmau vertrekt na twee goals'

13-06-2022 21:12
8

Contractnieuws uit Rotterdam: Adil Auassar blijft in navolging van Bart Vriends bij Sparta Rotterdam en gaat de optie in zijn aflopende contract lichten. Daarentegen vertrekt Adrián Dalmau na een halfjaar uit het Kasteel.

Auassar blijft Sparta trouw en staat voor zijn vijfde seizoen bij de Kasteelclub, meldt Voetbal International. VI weet dat de optie intussen al is gelicht, waardoor enkel de bevestiging vanuit de club rest. Het tijdperk van Dalmau bij Sparta blijft beperkt tot een halfjaar. De club heeft besloten de optie in het contract van de spits niet te lichten. De Spanjaard kwam twaalf keer voor Sparta in actie, waarin hij goed was voor twee treffers.

Keeperskwestie
Sparta hoopt nog altijd Nick Olij van NAC Breda over te nemen. De tot beste keeper van de Keuken Kampioen Divisie verkozen doelman staat al geruime tijd op de radar bij de Rotterdammers en volgens VI zijn de gesprekken nog altijd gaande. Eind mei werd bekend dat Sparta het eerste bod op de sluitpost had uitgebracht, al werd dat bod door NAC naar de prullenbak verwezen.