'Bruma wuift Braziliaanse interesse weg en blijft voorlopig 'gewoon' bij PSV'

'Bruma wuift Braziliaanse interesse weg en blijft voorlopig 'gewoon' bij PSV'

13-06-2022 21:48 Laatste update: 21:52
75

PSV-aanvaller Bruma vertrekt niet naar Brazilië, weet het Eindhovens Dagblad. De Portugees werd gelinkt aan een overgang naar Botafogo, maar het lijkt onaannemelijk dat hij daar daadwerkelijk naartoe verkast.

Volgens het ED meldt Bruma zich volgende week maandag 'behoudens onvoorziene ontwikkelingen' gewoon in Eindhoven. Het klopt dat Botafogo heeft geïnformeerd naar de diensten van Bruma, maar naar verluidt ziet de buitenspeler een stap naar Brazilië niet zitten. In een eerder stadium werd hij ook al gelinkt aan een stap naar Turkije, maar ook dat lijkt van de baan.

Bij PSV beschikt Bruma nog over een eenjarig contract, waardoor een vertrek deze zomer niet uitgesloten is. De Portugees kwam het voorbije seizoen 46 keer in actie voor de Eindhovenaren. Hierin was hij goed voor tien doelpunten en vier assists. In de tweede seizoenshelft van 2021/2022 werd Bruma uitgeleend aan Olympiakos, maar de Griekse club besloot de optie tot koop niet te lichten. Tegelijkertijd was de aanvaller vastberaden te slagen bij PSV.