'VVV kiest voor Kruys, Fraser kan 'gewenste' assistent meenemen naar Utrecht'

'VVV kiest voor Kruys, Fraser kan 'gewenste' assistent meenemen naar Utrecht'

13 juni - 22:06
16

VVV-Venlo heeft voor Rick Kruys gekozen als opvolger van Jos Luhukay. De Limburgers willen spoedig met FC Utrecht om tafel om de overgang te bezegelen. Voor Henk Fraser is de weg vrij om zijn technische staf in de Domstad samen te stellen.

Behalve Kruys had VVV volgens De Telegraaf ook Peter Reekers in beeld, maar hij blijft de rechterhand van Kees van Wonderen bij sc Heerenveen. Kruys had een doorlopend contract bij Utrecht, maar wilde na zijn interimschap op eigen benen blijven staan. Dat kan bij VVV, waardoor er een plekje vrijkomt in de staf bij Utrecht. De ochtendkrant weet dat Fraser zijn 'gewenste assistent' Aleksandar Rankovic wil meenemen.

Het tweetal werkte afgelopen seizoen nog samen bij Sparta Rotterdam. Op het moment dat Rankovic door de clubleiding van Sparta opzij werd gezet wegens een negatieve houding richting de spelersgroep, toonde Fraser zich solidair aan de Serviër. Maurice Steijn maakte het seizoen af op Het Kasteel en loodste Sparta naar lijfsbehoud in de Eredivisie

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie