Mbappé wilde toptransfer Real Madrid kapen: 'Of ik geïnteresseerd was in PSG'

Mbappé wilde toptransfer Real Madrid kapen: 'Of ik geïnteresseerd was in PSG'

14-06-2022 14:58
43

Real Madrid heeft topaankoop Aurélien Tchouaméni dinsdag gepresenteerd. De man van tachtig miljoen – plus bonussen – onthult dat landgenoot Kylian Mbappé hem op het allerlaatste moment nog naar Paris Saint-Germain probeerde te halen.

Mbappé leek zelf hard op weg naar Madrid, maar besloot na een geruchtmakende transfersoap om alsnog bij te tekenen bij PSG. Tchouaméni daarentegen bleek niet gevoelig door de lokroep uit Parijs. "Hij wist dat ik weg zou gaan bij AS Monaco en hij vroeg of ik geïnteresseerd was in PSG. Maar ik zei dat Real Madrid mijn eerste keuze was en dat begreep hij wel", aldus de 22-jarige controleur in gesprek met de Spaanse pers. "Ik ga naar het beste team ter wereld en ik loop niet weg voor concurrentie."

Bang dat hij op het tweede plan belandt en daardoor het WK mist, is Tchouaméni niet. "Dat is pas in november, daar denk ik nog niet aan. Ik ben nu met mijn gedachten bij Real Madrid. Bij andere clubs had ik misschien meer garantie op speeltijd gehad, maar dit is een uitdaging." Om het prijskaartje dat sinds kort om zijn nek hangt, maakt hij zich ook niet veel zorgen. "Dat is iets tussen de clubs. En als je de huidige transfermarkt ziet… Heel anders dan daarvoor."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s