'PSV lijkt in te zetten op doorverkooppercentage bij eventuele verkoop Romero'

14 juni om 15:17
Laatste update: 14 juni om 15:26

Niemand van Racing Club heeft zich nog bij PSV gemeld voor Maxi Romero. De spits mag komende zomer in principe vertrekken uit Eindhoven en PSV lijkt vooral in te willen zetten op een doorverkooppercentage.

Eerder werd er in Argentinië gemeld dat Romero dicht bij een overstap naar Racing Club was. Het Eindhovens Dagblad hield toen al een slag om de arm, nu kan het lokale medium melden dat de Argentijnse club helemaal nog niet heeft gesproken met PSV over Romero.

Onder de juiste voorwaarden mag de jeugdinternational van Argentinië wel vertrekken bij de nummer twee van de Eredivisie. Het lijkt erop dat PSV zich 'niet al te taai' zal opstellen in eventuele onderhandelingen over Romero, maar de club wil wel graag zijn graantje meepikken als Romero in de toekomst veel geld oplevert voor zijn nieuwe club.

In Eindhoven heeft Romero nog een éénjarig contract, terwijl Racing Club weinig transferbudget lijkt te hebben. Als de aanvaller dus alsnog naar Racing zou vertrekken, dan lijkt PSV niet op een hoge transfersom te hoeven rekenen. Vier jaar geleden betaalden de Brabanders nog tien miljoen euro voor Romero.