Martins Indi reageert op Van Gaal: 'Zijn woordkeuze had wel wat beter gekund'

Martins Indi reageert op Van Gaal: 'Zijn woordkeuze had wel wat beter gekund'

15-06-2022 11:41
66

Bruno Martins Indi vindt dat Louis van Gaal zijn woorden misschien wat beter had kunnen kiezen. De bondscoach van het Nederlands elftal noemde De Kuip 'oude troep', maar dat is volgens de verdediger slechts voor een deel waar.

Martins Indi koestert als oud-speler van Feyenoord speciale gevoelens voor De Kuip. Ergens begrijpt hij de woorden van Van Gaal wel. "Als je binnen bent, heeft hij wel gelijk. Maar zijn woordkeuze had wel wat beter gekund. Het is geen troep natuurlijk", reageert de AZ'er voor de camera van RTV Rijnmond. "Of het nog altijd ook een beetje mijn Kuip is? Jazeker."

Dinsdagavond tegen Wales stond Martins Indi voor het eerst sinds 2017 in de Oranje-basis. Hij kijkt er met een positief gevoel op terug. "Ik zat er goed in. Alle duels gewonnen, opbouwend heel goed, ben er blij mee. Het voelde voor mij niet als een examen. Ik wilde deze twee weken mijzelf zo goed mogelijk laten zien. Gelukkig ben ik goed opgenomen in de groep, dat gaat ook gemakkelijk met mijn persoonlijkheid. En voetballend heb ik mijzelf ook goed kunnen laten zien."