Eriksen ontvangt aanbieding van Manchester United: 'Mijn mobiel blijft aan'

Eriksen ontvangt aanbieding van Manchester United: 'Mijn mobiel blijft aan'

15 June - 11:54 Laatste update: 12:05
39

Christian Eriksen lijkt voorlopig nog geen beslissing te nemen over zijn toekomst. Tottenham Hotspur en Manchester United trekken aan de transfervrije Deen, die tijdens zijn vakantie zijn mobiel in de gaten zal houden.

Eriksen weet precies een jaar na zijn hartstilstand op het EK nog niet waar hij volgend seizoen speelt. Het afgelopen half jaar maakte de dertigjarige Deen indruk bij Brentford FC, maar zijn contract loopt af en hij heeft veel opties. Het Manchester United van Erik ten Hag zou deze week een aanbieding hebben gedaan.

"Ik ga nu eerste op vakantie. Als het moment daar is, neem ik een beslissing", laat Eriksen weten aan Bold. "Waarom het moeilijk wordt? Bij zo'n besluit ga je niet over één nacht ijs. De ene keer gaat het snel in het voetbal, de andere keer wat langzamer. Je hebt het ook niet altijd zelf in de hand. Ik moet de beste beslissing nemen en niets overhaasten."

Eriksen wil tijdens zijn vakantie voortdurend op de hoogte worden gehouden door zijn Nederlandse zaakwaarnemer Martin Schoots. "Mijn mobiel blijft aan, maar ik ken mijn zaakwaarnemer ook goed genoeg om te weten dat hij alleen belt als écht iets gebeurt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s