Opvallend bericht van TV3: Barcelona en Sevilla bijna akkoord over grote transfer

Opvallend bericht van TV3: Barcelona en Sevilla bijna akkoord over grote transfer

15-06-2022 20:11
48

FC Barcelona staat volgens Catalaanse media op het punt om een grote transfer af te ronden. Het is met Sevilla in vergevordere onderhandeling over Jules Koundé, de Franse international die ook in de concrete belangstelling zou staan van Chelsea.

Het Catalaanse TV3, dat dicht op het vuur zit bij Barcelona, meldt dat Barcelona en Sevilla op het punt staan om een deal te sluiten over Koundé. Het zou gaan om een bedrag van tussen de 55 en 60 miljoen euro, plus één speler die dan richting Sevilla zou vertrekken.

Wedden

Meer odds

TV3 laat de naam van Sergiño Dest vallen, maar benadrukt daarbij dat de oud-Ajacied ook weer gebruikt zou kunnen worden in de gesprekken met Bayern München over Robert Lewandowski. Bayern schijnt nog altijd gecharmeerd te zijn van Dest. Mocht het zover niet komen, dan zijn Trinçao en Clement Lenglet alternatieven.

Volgens TV3 heeft Koundé een ontsnappingsclausule van negentig miljoen euro in zijn contract staan, maar zijn beide clubs nader tot elkaar gekomen in de onderhandelingen. Koundé ligt bij Sevilla nog vast tot de zomer van 2023. Hoofdtrainer Xavi wilde 'droomkandidaat' Koundé altijd al hebben.