'Ik heb de kans gekregen bij Club Brugge en ben van plan hier te blijven'

'Ik heb de kans gekregen bij Club Brugge en ben van plan hier te blijven'

17-06-2022 09:03
8

Club Brugge haalde afgelopen winter Andreas Skov Olsen in huis, die meteen één van de grote revelaties werd in België. Een zomertransfer zou daarom voor de hand kunnen liggen, al sluit de Deen dat zelf meteen uit.

In de Deense pers zag men ook hoe Skov Olsen uitblonk bij Club Brugge en ook blijft presteren bij de nationale ploeg. Er wordt dan ook geopperd om opnieuw een stap naar een topcompetitie te zetten. Skov Olsen ziet dat echter niet zitten.

De Deen spreekt duidelijke taal en wil niet weten van een vertrek bij Club Brugge. "Ik ben zeer gelukkig dat ik een kans hebben gekregen om me te tonen bij Club Brugge. Het is dan ook mijn plan om hier nog te blijven", zegt hij bij Bold.

Skov Olsen heeft plannen bij Club Brugge en wil zich tonen op het hoogste niveau. "We spelen onder meer in de Champions League. En ik weet dat ik nog beter kan. Dat moet ik de volgende jaren laten zien", geeft hij aan. De 22-jarige Deen kwam in een half jaar zeventien keer uit voor Club Brugge. Daarin was hij goed voor zes doelpunten en negen assists.