Vier nieuwe spelers op weg naar Go Ahead Eagles: In de eindfase

Vier nieuwe spelers op weg naar Go Ahead Eagles: "In de eindfase"

19-06-2022 18:40
32

Go Ahead Eagles hoopt aankomende week twee spelers te presenteren, zegt technisch manager Peter Bosvelt. Namen wil hij nog niet geven. Na de komst van die twee spelers zit er mogelijk nog meer in het vat.

Go Ahead legde zaterdag de Spanjaard José Fontán vast, maar daar blijft het niet bij. "Deze week worden er twee gekeurd: een buitenspeler en een verdedigende middenvelder. We zijn ook nog in de eindfase met twee andere spelers. Het is ook afhankelijk van of de club mee wil werken. Met een aantal projecten zijn we in de eindfase", zegt Bosvelt tegen ESPN.

Bij RTV Oost laat Bosvelt vallen dat Go Ahead ook een nummer tien zoekt. "Wat ik verwacht van komend seizoen? Lastig te zeggen, omdat we nieuwe jongens en een nieuwe staf hebben. Ik verwacht dat we een pittig seizoen zullen krijgen waarin we moeten knokken. De start is pittig, dus we moeten aan de bak. Het tweede seizoen is in de regel altijd wat lastiger. Ik merk aan de spelers dat ze hongerig zijn, voor hen is het ook een kans om zich te laten zien."