'Van de Beek en Blind overtuigen United-aanvaller van werkwijze Ten Hag'

'Van de Beek en Blind overtuigen United-aanvaller van werkwijze Ten Hag'

20-06-2022 16:57
45

Marcus Rashford staat te trappelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen bij Manchester United. De 24-jarige aanvaller sprak met Donny van de Beek en Daley Blind over manager Erik ten Hag en ziet kansen om zijn carrière op Old Trafford nieuw leven in te blazen.

Dat meldt althans Goal. Rashford brak op jonge leeftijd onder Louis van Gaal door bij Manchester United, maar diens opvolgers José Mourinho en Ole Gunnar Solskjaer hadden een stuk minder oog voor de 46-voudig Engels international. De carrière van Rashford kwam tot stilstand en het hele vorige seizoen worstelde hij met zijn vorm. Deze zomer lijkt hij de knop om te zetten en is hij al volop in training.

Rashford richt zich op de plek van linksbuiten, nadat Ten Hag hem duidelijk maakte dat hij een belangrijk onderdeel van zijn plannen is. Ook sprak Rashford met Van de Beek en oud-ploeggenoot Blind, die hem meer vertelden over de werkwijze van de Nederlandse trainer. Hij denkt veel baat te hebben bij de coaching van Ten Hag, zodat hij zich eindelijk weer kan ontwikkelen. Volgens Goal kreeg Rashford 'veelbelovende informatie' van Van de Beek en Blind.