Opvolger Schreuder krijgt vragen over Lang: 'Ik hoop Noa hier te houden'

Opvolger Schreuder krijgt vragen over Lang: 'Ik hoop Noa hier te houden'

20-06-2022 17:57
3

Club Brugge is maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Dat deed de Belgische kampioen nog zonder internationals als Charles De Ketelaere en Noa Lang, van wie het voor de nieuwe trainer Carl Hoefkens nog onzeker is of ze blijven.

Beide aanvallers worden in verband gebracht met een transfer naar de Italiaanse kampioen AC Milan. "Ik hoop De Ketelaere hier te houden en Noa ook, Alle goede spelers eigenlijk", zei de opvolger van Alfred Schreuder tijdens een persconferentie. "Maar ik weet ook dat de kans groot is - bij de ene al groter dan de andere - dat er een volgende stap aankomt. Dat gaan we de komende weken zien", citeert Het Nieuwsblad hem.

In tegenstelling tot Lang en De Ketelaere was Ruud Vormer wel aanwezig tijdens de eerste training. De Nederlandse routinier raakte onder Philippe Clement en Schreuder zijn basisplaats kwijt. Desondanks ziet Hoefkens toekomst voor de 34-jarige aanvoerder. "Ruud staat met heel veel positiviteit en energie op het veld. Hij doet zijn ding en krijgt mijn steun. Het is zijn rol om de groep vooruit te trekken en jonge gasten beter te maken. Hij kan zeker nog belangrijk zijn voor Club Brugge."