Pijnlijk: medewerker van Ronaldo crasht peperdure Bugatti op Mallorca

Pijnlijk: medewerker van Ronaldo crasht peperdure Bugatti op Mallorca

21-06-2022 11:34
18

De vakantie van Cristiano Ronaldo op Mallorca werd maandag enigszins verstoord door een crash met zijn peperdure Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. De Portugese ster zat zelf overigens niet achter het stuur. Eén van zijn medewerkers reed de bolide in de prak, melden Britse media.

Volgens The Sun gaat het om een bodyguard, die in volle vaart de controle verloor en tegen een muur aanreed. De Bugatti, met een waarde van zo'n twee miljoen euro, raakte flink beschadigd. Er waren geen andere auto's bij het ongeval betrokken en niemand raakte gewond.

Ronaldo had de Bugatti speciaal laten overschepen naar Mallorca, waar hij samen met vriendin Georgina Rodríguez en zijn kinderen vakantie viert. Overigens hoeft de 37-jarige aanvaller nu niet de fiets te pakken. Hij heeft ook nog een Mercedes-Benz G-Klasse meegenomen. Het is geen geheim dat Ronaldo een uitgebreid wagenpark heeft.

Ronaldo zal zich binnenkort weer melden bij Manchester United, waar hij gaat samenwerken met manager Erik ten Hag. De Nederlandse manager lijkt zich geen zorgen te hoeven maken over de fitheid van zijn sterspeler, die maandag nog een foto plaatste op Instagram.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)