ESPN: Ajax zet hoger in voor Antony, Man U eist 'realistisch tegenbod' Barcelona

ESPN: Ajax zet hoger in voor Antony, Man U eist 'realistisch tegenbod' Barcelona

21-06-2022 13:22
110

Manchester United is druk bezig om Antony én Frenkie de Jong met Erik ten Hag te herenigen. ESPN deelt de laatste stand van zaken rondom de Braziliaanse Ajacied en de FC Barcelona-controleur uit Arkel.

Boulevardkrant The Sun meldde al dat Manchester United een delegatie naar Amsterdam heeft gestuurd om de transfer rond te maken. Of dat inderdaad zo is, laat ESPN in het midden, maar het medium beaamt dat de Engelsen bereid zijn om circa 47 miljoen euro te betalen. Ajax hoopt echter meer te incasseren.

De Jong is het belangrijkste transfertarget voor Manchester United, dat er echter nog uit moet zien te komen met FC Barcelona. De Catalanen hopen het aankoopbedrag voor De Jong – in 2019 voor 85 miljoen euro opgepikt bij Ajax – terug te verdienen. 'De bazen van Old Trafford eisen dat Barcelona met een realistisch tegenbod komt', schrijft ESPN echter, in de wetenschap dat Manchester United vooralsnog niet verder wil gaan dat zestig à zeventig miljoen, exclusief bonussen.

Het lijkt de vraag wie als eerste water bij de wijn wil doen. Barcelona hoopt een zo hoog mogelijke transfersom af te dwingen, omdat het slechts een beperkt percentage mag herinvesteren van de Spaanse bond. Manchester United wil genoeg budget overhouden voor andere aankopen. Ook Christian Eriksen staat op het lijstje, maar de Deen lijkt na zijn verblijf bij Brentford liever in Londen te willen blijven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie