Slechtnieuwsgesprek met Van de Pavert: 'Had ik niet zo moeten doen'

Slechtnieuwsgesprek met Van de Pavert: 'Had ik niet zo moeten doen'

22 June - 08:27
22

Peter Bijvelds, technisch manager van De Graafschap, heeft spijt van de manier waarop hij clubicoon Ted van de Pavert heeft laten gaan. De verdediger kreeg na zijn vakantie, in een videogesprek, te horen dat De Superboeren niet met hem verder zouden gaan.

Het viel Van de Pavert, na 273 wedstrijden in tien seizoenen, rauw op het dak en Bijvelds erkent dat hij het anders aan had moeten pakken. "Ik had hem moeten uitnodigen voor een gesprek op het stadion, maar het was al vakantie voor de spelers en ik dacht het daarom zo te doen. Maar hij bleek gewoon in de buurt", laat hij weten aan Omroep Gelderland. "Daar moet ik lering uit trekken. Zo had ik dat niet moeten doen. Bij Ted is dat ook slecht gevallen."

De centrale verdediger is nu bezig met het zoeken naar een nieuwe club, maar krijgt nog een afscheid in Doetinchem. "Dit was een slechtnieuwsgesprek, maar dat betekent niet dat we al afscheid hebben genomen. Dat gaan we aan het begin van het seizoen met respect nog doen op het veld", belooft Bijvelds.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s