'Redan hard op weg naar doortastend FC Utrecht: huur met optie tot koop'

'Redan hard op weg naar doortastend FC Utrecht: huur met optie tot koop'

22-06-2022 10:26
76

Daishawn Redan is hard op weg naar FC Utrecht. De Domstedelingen hebben volgens De Telegraaf een akkoord bereikt met zijn club Hertha BSC.

FC Utrecht hoopt Redan tot de zomer van 2023 te huren. In de beoogde deal staat een optie tot koop. Het is de bedoeling dat Redan - na zijn medische keuring - in de loop van deze week aansluit in Utrecht, aldus De Telegraaf.

Redan moet de nieuwe trainer Henk Fraser meer opties geven in de voorhoede. Fraser overweegt met twee spitsen te gaan spelen, maar heeft op dit moment alleen de beschikking over Tasos Douvikas en Henk Veerman. Eventueel kan ook Mimoun Mahi er uit de voeten.

Redan speelde in de jeugdopleiding van Ajax, maakte op jonge leeftijd de overstap naar Chelsea en belandde drie jaar geleden bij Hertha BSC. In Duitsland heeft de 21-jarige jeugdinternational weinig uitzicht op speelminuten.

Vorig seizoen stond Redan in de spits bij PEC Zwolle. Hij scoorde zes keer, maar kon degradatie niet voorkomen. FC Utrecht is naast Redan ook bezig Nordin Amrabat, meldde Voetbal International woensdagochtend.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie