Kishna verlengt niet: 'Daarom vind ik het niet chique om ADO te laten wachten'

Kishna verlengt niet: 'Daarom vind ik het niet chique om ADO te laten wachten'

22 June - 15:57
39

ADO Den Haag probeerde Ricardo Kishna nog op de valreep te behouden, maar die poging leidde tot niets. De 27-jarige aanvaller hoopt op een buitenlands avontuur en gaat ADO definitief verlaten.

Vlak na de verloren finale van de play-offs kondigde Kishna zijn vertrek al aan. Toch wilde kersvers trainer Dirk Kuyt het er niet bij laten zitten. Kishna is echter niet van gedachten veranderd, laat hij weten tegen Omroep West. "Het was een mooi gebaar van ADO en ik heb er zeker over nagedacht, maar ik wil nog een keer een buitenlands avontuur aangaan."

"Er wordt intern hard gewerkt aan een sterk elftal en de plannen die zijn voorgehouden zien er ook oprecht goed uit, dat maakte ook echt dat ik er nog eens goed over na heb gedacht", gaat Kishna verder. "Maar ik merk dat een buitenlands avontuur aan mij blijft trekken. Daarom vind ik het niet chique om ADO in de wachtkamer te laten wachten."

Kishna gaat zijn aflopende verbintenis dus niet verlengen. Een nieuwe club heeft hij nog niet. "Er is interesse van clubs uit het buitenland, maar een keuze waar ik mijn carrière ga vervolgen heb ik nog niet gemaakt. Die keuze zal ik de komende periode gaan maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s