VI en AD: Feyenoord wil goedkoop shoppen bij promovendus Excelsior

VI en AD: Feyenoord wil goedkoop shoppen bij promovendus Excelsior

22 juni - 22:14
164

Excelsior dreigt een van de smaakmakers kwijt te raken. Uitblinker Mats Wieffer staat in de belangstelling van Feyenoord, melden Voetbal International en het Algemeen Dagblad woensdagavond.

Het is niet ondenkbaar dat de transfer op korte termijn wordt afgerond. Wieffer heeft bij Excelsior nog een contract tot 2023 en dus zal de club een bescheiden transfersom verlangen, maar dat lijkt geen onoverkomelijk probleem. Als Feyenoord en Excelsior een akkoord bereiken, zal Wieffer zich maandag al melden in Rotterdam voor de eerste training van het seizoen. 

Technisch directeur Nick Kersten van Excelsior vertelde onlangs aan VoetbalPrimeur dat het de smaakmakers van afgelopen seizoen zomaar kwijt zou kunnen raken. "We willen met alle jongens door, dus ook met Dallinga en Wieffer, maar de realiteit is ook dat zij het heel goed hebben gedaan en daar veel belangstelling voor is. Uiteindelijk is Excelsior een club die spelers kansen moet geven en moet ontwikkelen. Ik denk dat Dallinga nog wel één of twee niveaus hoger kan spelen dan Excelsior. Als ze een stap omhoog kunnen zetten, moeten we onze ogen daar niet voor sluiten. Er is voor die jongens veel interesse, dus de kans is zeker aanwezig."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie