'Feyenoord brengt eerste bod uit op Zuid-Koreaan uit La Liga'

'Feyenoord brengt eerste bod uit op Zuid-Koreaan uit La Liga'

23 juni - 13:12 Laatste update: 13:18
117

Feyenoord heeft bij Real Mallorca een eerste bod uitgebracht op de Zuid-Koreaan Kang-In Lee. Dat meldt althans Marca. Technisch directeur Frank Arnesen van de Rotterdammers zou zeer gecharmeerd zijn van de aanvallende middenvelder.  

Feyenoord werd in april ook al in verband gebracht met de 21-jarige Lee. Volgens Marca pakt de nummer drie van de Eredivisie nu daadwerkelijk door. Real Mallorca zou bereid zijn om te onderhandelen, aangezien de zesvoudig international geen vaste waarde is. Het afgelopen seizoen speelde hij dertig duels in La Liga, waarvan vijftien als basisspeler. Daarin scoorde hij één keer en gaf hij twee assists.

Lee verruilde Valencia vorige zomer transfervrij voor Real Mallorca, dat het nu dus wel ziet zitten om hem met winst door te verkopen. De Zuid-Koreaanse middenvelder, die ook op beide vleugels uit de voeten kan, ligt nog tot medio 2025 vast op het Spaanse eiland. Hoeveel hij moet kosten, meldt Marca niet. Wel dat hij zelf open staat voor een transfer om vaker aan spelen toe te komen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Podimo en Apple Podcast.