Siem de Jong knipoogt: 'Ik heb hem laatst al gevraagd wanneer hij thuiskomt'

Siem de Jong knipoogt: 'Ik heb hem laatst al gevraagd wanneer hij thuiskomt'

23 June - 17:44
27

Siem de Jong is blij om 'thuis' te zijn bij De Graafschap. De 33-jarige middenvelder is populair tijdens de eerste training van de Doetinchemmers in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Na afloop van de training is De Jong druk met het uitdelen van handtekeningen en het op de foto gaan met fans. "Dit voelt wel een beetje als thuiskomen", zegt hij tegen De Gelderlander. "Ik vind het wel leuk, al die aandacht. Mensen verwachten iets van me, dat zorgt ook voor een bepaalde druk. En eerlijk gezegd: ik heb dit gevoel de afgelopen jaren, zeker in coronatijd, ook weleens gemist."

Met de eerste De Jong terug op het oude nest, rijst de vraag wanneer zijn twee jaar jongere broer Luuk de Jong in zijn voetsporen treedt. "Ja, ik heb hem laatst al gevraagd wanneer híj thuiskomt. Met een knipoog, natuurlijk", reageert de aanvallende middenvelder. "Voor Luuk zitten er nog wel wat meer stapjes tussen om terug te keren. Het zou leuk zijn, maar ik acht de kans klein dat wij ooit nog samenspelen bij De Graafschap."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s