Sparta slaat knappe dubbelslag: twee nieuwelingen op weg naar Het Kasteel

Sparta slaat knappe dubbelslag: twee nieuwelingen op weg naar Het Kasteel

23-06-2022 19:12 Laatste update: 23:20
32 Reacties

Tim van Duijn

Sparta staat op het punt om een dubbelslag te slaan op de transfermarkt. Het heeft met Odds BK een akkoord bereikt over de transfers van Joshua Kitolano en Tobias Lauritsen, melden Noorse bronnen aan deze website. Beide spelers zijn al in Nederland.

Het aantrekken van Kitolano is een knappe prestatie van Sparta. Als Feyenoord vorig jaar geld had gehad, had de twintigjarige middenvelder nu waarschijnlijk in Rotterdam-Zuid gespeeld. En ook bij andere clubs uit de Eredivisie stond Kitolano er goed op. Sparta zag een eerste bod op hem geweigerd worden, maar legde een betere aanbieding neer en heeft nu beet.

Naast Kitolano is ook Lauritsen op weg naar Sparta. De 24-jarige spits kon ook naar het Schotse Aberdeen, maar is donderdag eveneens op het vliegtuig richting Schiphol gestapt. Odds BK wilde Lauritsen aanvankelijk helemaal niet verkopen, maar heeft vanwege de vertrekwens van de spits toch besloten om daarmee in te stemmen. De Noorse club accepteerde biedingen van Aberdeen en Sparta en dus was het aan Lauritsen, die naar Sparta wil. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie