'Ook interesse voor Schuurs en Klaiber: veel clubs zien transferkansen bij Ajax'

'Ook interesse voor Schuurs en Klaiber: veel clubs zien transferkansen bij Ajax'

24 June - 06:50 Laatste update: 07:15
162

Niet alleen de basisspelers van Ajax zijn gewild in het buitenland. Volgens het Algemeen Dagblad hebben ook Sean Klaiber en Perr Schuurs over belangstelling niet te klagen.

Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui gingen al naar Bayern München, Sébastien Haller is op weg naar Borussia Dortmund en onder meer Manchester United trekt aan Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Antony. Mogelijk blijft het daar niet bij: de herstelde Klaiber heeft opties in het Championship en Zwitserland, weet het Algemeen Dagblad te melden.

Voor Schuurs is er belangstelling uit 'diverse topcompetities', klinkt het. Om welke clubs het gaat, is niet bekend. Atalanta Bergamo zou hem volgen, maar ook in Duitsland en Engeland staat de Limburgse verdediger er goed op. Mogelijk stijgen zijn speelkansen als Timber voor een Ajax-vertrek kiest. Die kans lijkt op dit moment nog niet heel groot.

Flekken en Cillessen
Het AD schrijft ook dat Ajax geen nieuwe doelman zal aantrekken deze zomer. Het trio Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg en Jay Gorter gaat uitvechten wie de nummer één van trainer Alfred Schreuder wordt. Ajax informeerde in een eerder stadium naar Mark Flekken (SC Freiburg) en Jasper Cillessen (Valencia), maar vertrouwt op het huidige keepersbestand.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s