'Management van Antony verzoekt Ajax om naar aanbiedingen te luisteren'

'Management van Antony verzoekt Ajax om naar aanbiedingen te luisteren'

23 juni - 22:29 Laatste update: 22:37
297

Het management van Antony heeft Ajax verzocht om te luisteren naar biedingen voor de Braziliaanse aanvaller, stelt Fabrizio Romano. Recent werd duidelijk dat de Amsterdammers Antony alleen van de hand willen doen voor een enorme transfersom.

Dat nieuws heeft de zaakwaarnemers van Antony ook bereikt. Ze weten dat de vraagprijs van Ajax hoog is, maar hebben de club toch verzocht om naar biedingen op de international te luisteren. Naar verluidt wil Ajax alleen meewerken aan een exit van Antony bij een bod van tussen de zeventig en tachtig miljoen euro, terwijl Antony zelf droomt van een toptransfer.

Dat Manchester United een oogje heeft op de linkspoot van Ajax, is inmiddels geen geheim meer. Volgens Romano is Erik ten Hag naast de United-leiding ook druk bezig om Antony binnen te halen. The Red Devils zijn echter niet de enige die de aanvaller uit São Paulo op het oog hebben.

Antony staat inmiddels twee jaar onder contract bij Ajax. In die tijd wist hij indruk te maken, zowel nationaal als internationaal. Antony heeft nu nog een contract dat drie jaar loopt, waardoor Ajax in principe kan vragen wat het wil.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie