Boskamp: 'Die man heeft blijkbaar evenveel gevoel voor humor als een standbeeld'

Boskamp: 'Die man heeft blijkbaar evenveel gevoel voor humor als een standbeeld'

24 juni - 09:12
30

Jan Boskamp heeft zich gedurende de voorbije interlandperiode geërgerd aan Roberto Martínez, bondscoach van België. De Spanjaard reageerde onder meer met weinig sympathie op een grap van Louis van Gaal.

België ging in het eerste Nations League-duel met 1-4 onderuit tegen het Nederlands elftal. Het kwam Martínez op veel kritiek te staan. "De mensen mogen kritiek hebben. Dat hoort bij het voetbal en dat houdt je als coach ook scherp", stelt Boskamp in gesprek met Het Nieuwsblad. Op een persmoment rondom de Derby der lage Landen grapte Van Gaal dat Noa Lang meer kans maakt op de Ballon d'Or dan Kevin de Bruyne, omdat Lang een aanvaller is. Martínez reageerde geprikkeld op de uitspraak van de Oranje-bondscoach.

"Zijn reactie op het grapje van Van Gaal vond ik ook maar slap gelul. Die man heeft blijkbaar evenveel gevoel voor humor als een standbeeld", is Boskamp fel op de keuzeheer van de Rode Duivels. De voormalig tafelgast van Vandaag Inside vermoedt dat Martínez na het WK in Qatar niet op een standbeeld hoeft te rekenen in België. "Ik vrees ervoor. Hij heeft het de voorbije zes jaar fantastisch gedaan en een geweldige ploeg gesmeed, maar wereldkampioen worden in Qatar zit er volgens mij niet meer in."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie