'Van Nistelrooij stelt voorhoede-eisen bij PSV: club komt snel met transfernieuws'

'Van Nistelrooij stelt voorhoede-eisen bij PSV: club komt snel met transfernieuws'

24 June - 10:07
182

PSV hoopt de komende week een belangrijke slag te slaan op de transfermarkt. De Eindhovenaren willen voor het trainingskamp in het Duitse Mariënfeld, dat begin juli wordt afgewerkt, de aanvalslinie op orde hebben.

Ruud van Nistelrooij wil het seizoen starten met vier flankspelers en drie spitsen, schetst het Eindhovens Dagblad. Luuk de Jong is de voornaamste kandidaat om eerste spits te worden bij PSV, al is de Eindhovense club nog altijd in de race voor de Italiaan Wilfried Gnonto en Red Bull Salzburg-aanvaller Roko Simic. Het wordt complex om de twee laatstgenoemden los te weken bij respectievelijk FC Zürich en Salzburg, gezien de interesse voor Gnonto en het prijskaartje dat aan Simic hangt.

Met Carlos Vinícius en Yorbe Vertessen beschikt PSV over slechts twee mogelijke aanvalsleiders, aangezien Maxi Romero momenteel in Argentinië is om zijn terugkeer naar Racing Club af te ronden. In de ideaalsituatie hebben de Eindhovenaren de voorhoede tijdens het trainingskamp in grote lijn op orde, met mogelijk ook al Savinho, die van Manchester City gehuurd wordt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s