'Besiktas meldt zich voor De Jong: PSV gelooft in 'niet zo eenvoudig' akkoord'

'Besiktas meldt zich voor De Jong: PSV gelooft in 'niet zo eenvoudig' akkoord'

23 June - 18:33
127

PSV krijgt concurrentie van Besiktas in de strijd om Luuk de Jong, meldt het Eindhovens Dagblad. De Turkse club is bereid ver te gaan en kan de Nederlander een miljoenensalaris voorschotelen.

Besiktas is een van de vele buitenlandse clubs die hoopt op de handtekening van De Jong, klinkt het. De kans van slagen is naar verluidt klein, aangezien de spits zelf graag terugkeert bij PSV. Het enige struikelblok is een akkoord tussen de Eindhovenaren en Sevilla, de broodheer van De Jong. De onderhandelingen tussen beide partijen worden als 'niet zo eenvoudig' omschreven. Sevilla zou zes miljoen euro van PSV verlangen. In Eindhoven kan de Nederlander grootverdiener in de selectie worden.

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij draaide er eerder deze week niet omheen dat hij De Jong graag aan zijn selectie toevoegt. Besiktas is van plan daar een stokje voor de steken, maar wedt niet op één paard. Zo is ook de naam van Wout Weghorst gevallen bij de zestienvoudig Turks kampioen. 

Volgens het ED rekent PSV erop dat het mogelijk is om De Jong los te weken bij Sevilla. Daarbij wordt gemeld dat er geen garanties kunnen worden gegeven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s