'Overmars en Van Bommel azen met Antwerp op 'juweel' van Bayern München'

'Overmars en Van Bommel azen met Antwerp op 'juweel' van Bayern München'

24 juni - 14:54
30

Royal Antwerp FC hoopt Christopher Scott over te nemen van Bayern München, meldt Het Nieuwsblad. De twintigjarige aanvallende middenvelder maakt bij de Duitse topclub deel uit van het tweede team en heeft nog een eenjarig contract.

Volgens BILD staat Scott er goed op bij Der Rekordmeister. De krant noemt hem een 'juweel'. De Duitse jeugdinternational kan dan ook een nieuw contract tekenen bij Bayern, maar hij wil zelf vertrekken in de hoop ergens anders door te breken. Volgens Het Nieuwsblad vertrekt hij het liefst naar Antwerp, waar met Mark van Bommel een oud-speler van de Bundesliga-kampioen aan het roer staat.

Scott speelde tot dusver 32 minuten in de Bundesliga. Hij doet het wel goed bij de B-ploeg van Bayern, die uitkomt in de Regionalliga. Hij speelde daar 24 keer mee en maakte zeven doelpunten. Met Taylor Booth stapte ook al een speler van Bayern II over naar FC Utrecht.

Antwerp-directeur Marc Overmars lijkt de selectie van Van Bommel ondertussen flink te willen versterken. De Belgische club legde Vincent Janssen al vast en ook de naam van Toby Alderweireld valt bij The Great Old.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s