'Zahavi keert toch terug bij oude liefde en lost Kuwas af als grootverdiener'

'Zahavi keert toch terug bij oude liefde en lost Kuwas af als grootverdiener'

24-06-2022 17:58
27

Eran Zahavi kiest toch niet voor een avontuur in Brazilië. Volgens Israëlische media keert de 34-jarige spits terug op het oude nest bij Maccabi Tel Aviv.

Braziliaanse media kondigden woensdag min of meer de komst van Zahavi naar Botafogo aan, maar dat blijkt te voorbarig te zijn geweest. De zeventigvoudig international keert terug naar Maccabi, waar hij een contract voor twee seizoenen gaat tekenen. Onder meer Sport5 claimt dat alleen de laatste plooien nog gladgestreken hoeven te worden. 

Het medium weet dat Zahavi meteen de best betaalde speler in de selectie wordt, met een inkomen van 1,2 miljoen euro exclusief bonussen. Hij neemt het stokje over van Brandley Kuwas, die afgelopen seizoen een half miljoen opstreek in Tel Aviv. Zahavi komt transfervrij over van PSV. waar zijn contract afloopt.

Zahavi was tussen 2013 en 2016 al zeer succesvol bij Maccabi. De club eindigde het afgelopen seizoen als derde in de Israëlische competitie, waardoor het zich via de voorrondes hoopt te plaatsen voor de Conference League.