'Strijd om Strand larsen barst los: meerdere clubs melden zich bij Groningen'

'Strijd om Strand larsen barst los: meerdere clubs melden zich bij Groningen'

24 juni - 18:32
53

Aan interesse geen gebrek voor Jörgen Strand Larsen. Ook Besiktas en Strasbourg hebben zich bij FC Groningen gemeld voor de 22-jarige aanvaller, terwijl Bologna inmiddels een eerste bod uitbracht.

Dat meldt Voetbal International. Strand Larsen ligt nog tot medio 2024 vast. Ondanks de interesse uit Italië, Turkije en Frankrijk hoopt Groningen de Noor nog één seizoen te behouden. Onder de nieuwe trainer Frank Wormuth heeft de Trots van het Noorden zijn zinnen gezet op een plek in de subtop. Strand Larsen is een belangrijk onderdeel van die ambitie. Hij was vorig seizoen goed voor veertien goals en twee assists in de Eredivisie.

Groningen wil Strand Larsen daarom alleen verkopen als een bod dusdanig hoog is dat deze niet te weigeren valt. De club verkocht eerder al Bjorn Meijer aan Club Brugge voor een miljoenenbedrag. 

Overigens toont Besiktas naast Strand Larsen ook interesse in Luuk de Jong, zo meldde het Eindhovens Dagblad. De Turkse club zou bereid zijn om ver te gaan voor de Nederlandse spits.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.