'Verrassend nieuws bij PSV: Xavi Simons is kandidaat om Götze op te volgen'

'Verrassend nieuws bij PSV: Xavi Simons is kandidaat om Götze op te volgen'

25-06-2022 13:10 Laatste update: 13:20
293

Groot nieuws uit Eindhoven, waar PSV het oog heeft laten vallen op een middenvelder van Paris Saint-Germain. Het gaat volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad om de negentienjarige Xavi Simons.

Simons is een van de kandidaten om de naar Eintracht Frankfurt vertrokken Mario Götze op te volgen. PSV onderzoekt zijn haalbaarheid. Dat Simons naar Eindhoven komt, is dus nog helemaal niet zeker. Mocht het PSV niet lukken om hem naar Eindhoven te halen, dan schakelt de club door. Het staat vast dat PSV een opvolger voor Götze aan wil trekken, omdat het hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij een zo sterk mogelijke selectie wil bieden.

Simons speelt sinds de zomer van 2019 bij PSG. Zijn contract loopt over precies vijf dagen af en dus is de Nederlandse middenvelder transfervrij. PSG had hem graag langer willen binden, maar zoals het er nu naar uitziet gaat dat niet gebeuren.

PSV trok deze zomer al drie spelers aan: Ki-Jana Hoever, Walter Benítez en Boy Waterman. Het is de bedoeling dat er nog meer spelers bij gaan komen. Onder meer Luuk de Jong is in beeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie