'Problemen voor Ten Hag: Ronaldo aangeboden bij Roma, Chelsea op het vinkentouw'

'Problemen voor Ten Hag: Ronaldo aangeboden bij Roma, Chelsea op het vinkentouw'

26 juni - 10:15 Laatste update: 10:59
70

Erik ten Hag kan komend seizoen mogelijk niet over Cristiano Ronaldo beschikken. Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport heeft zaakwaarnemer Jorge Mendes AS Roma de mogelijkheid geboden om de Portugees aan te trekken. The Sunday Times meldt dat ook Chelsea geïnteresseerd is.

Ronaldo vertrok in 2018 van Real Madrid naar Italië om daar voor Juventus te spelen. De Portugese superster speelde uiteindelijk drie jaar bij De Oude Dame en kwam tot 98 duels, waarin hij 81 keer scoorde. Nu lonkt een terugkeer naar Italië. Jorge Mendes zou Ronaldo hebben aangeboden bij het AS Roma van José Mourinho, onder wie de Portugees ook bij Real Madrid speelde. Het feit dat Mendes ook de zaakwaarnemer van Mourinho is, draagt bij aan de geruchten.

De nieuwe eigenaar van Chelsea, Todd Boehly, zou afgelopen week ook om de tafel hebben gezeten met Mendes. De Londenaren onderzoeken de mogelijkheid om de 37-jarige Portugees international in Engeland te houden, schrijft The Times. Ronaldo heeft nog een contract voor één seizoen in Manchester, waardoor een vertrek wellicht niet onbespreekbaar is. Het zou betekenen dat Erik ten Hag komend seizoen niet over de vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or kan beschikken.

De BBC weet echter dat Manchester United op dit moment nog wel rekent op een langer verblijf van Ronaldo. De Premier League-grootmacht benadrukt dat de Portugese ster niet te koop is, klinkt het.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast