Willem II baalt van Crowley: Brit wil weg na degradatie uit Eredivisie

Willem II baalt van Crowley: Brit wil weg na degradatie uit Eredivisie

26-06-2022 11:52
62

Daniel Crowley stuurt aan op een vertrek bij Willem II. De 24-jarige aanvallende middenvelder maakt liever de overstap naar een andere club na de degradatie van de Tilburgers uit de Eredivisie. Dat meldt Voetbal International.

Waar aanvoerder Pol Llonch juist trouw beloofde aan Willem II, heeft Crowley twijfels. "Hij heeft aangegeven moeite te hebben met zijn motivatie. Daar vind ik wel wat van. We zijn bereid te kijken wat er kan, maar wel tegen onze voorwaarden. Ik heb wel moeite met die houding en zeker als je er nu mee komt", reageert technisch directeur Teun Jacobs van de Tricolores in gesprek met VI.

Volgens Jacobs zou verder onder meer Derrick Köhn nog kunnen vertrekken. "Köhn staat open voor een stap, maar het bedrag moet aanvaardbaar zijn. Hij staat er prima in in ieder geval. Leeroy Owusu blijft ook. Ik ga Köhn en Owusu zeker niet allebei laten vertrekken. Maar als er ineens een miljoenenbod komt, is iedereen te koop natuurlijk. Zo werkt het."

Willem II versterkte zich tot dusver met Erik Schouten, Thibaut Lesquoy, Nick Doodeman en Joshua Smits. Jacobs hoopt op nog 'een stuk of vier' nieuwe spelers. Momenteel is Jeremy Bokila op proef.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie